Zakaj Simed?

Enota Simed Zdravstvo deluje v okviru Zdravstvenega centra Simed in je nastala decembra 2005 s pridobitvijo koncesije za področje “ambulantne kirurške dejavnosti z operativo”. Nosilec dejavnosti je Aleš Leskovšek, dr. Med., ki od takrat vodi enoto, kakor tudi ambulanto za plastično in estetsko kirurgijo ter opravlja operativne posege s področja plastične in estetske kirurgije.

simed ekipa white

3. januarja 2012 smo se preselili v nove sodobne in vrhunsko opremljene prostore, kjer lahko poleg ambulantih kirurških posegov izvajamo tudi zahtevnejše kirurške posege s področja plastične in estetske kirurgije. Še posebej smo ponosni na operacijsko dvorano, ki izpolnjuje A2 evro normo in našim uporabnikom omogoča najvišjo stopnjo varnosti in udobja. Ob kirurški dejavnosti razvijamo tudi komplemetarni program fizioterpije, posegov s področja estetike in nege: Elos, RF terapije, endermologijo, mezoterapijo in druge.

Več kot
35 let izkušenj

Možnost plačila
na obroke

Strokoven posvet
z osebjem

Visokokakovostni
materiali

Prijavite se na posvet s
plastičnim kirurgom

Zaupajte nam svoje podatke v spodnja polja in v najkrajšem možnem času vas bomo poklicali ter z vami poiskali najboljši termin za vaš poseg pri kirurgu. Posvet je popolnoma neobvezujoč.